Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Καλλύματα για το σαλόνι μας,ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ!

  

-  Στους "χαλεπούς καιρούς" που ζούμε, έχω να σας κάνω μια διακοσμητική πρόταση, για ανανέωση του σαλονιού σας, όμορφη και ανέξοδη!
-  Και επειδή, οι οικονομικές καταστάσεις(και όχι μόνο), είναι πιο δύσκολες και απρόβλεπτες , από ποτέ, δεν μας επιτρέπεται, η παραμικρή σπατάλη χρήματος, ειδικά για νέες αγορές, μας επιτρέπεται όμως, να ενεργοποιήσουμε την φαντασία και το κέφι μας!
 
-  Θυμόσατε, το ωραιότατο και Ελληνικότατο," Η ΠΕΝΙΑ, ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ";;
-  Ψάξτε λοιπόν στις ντουλάπες σας, για παλιά ολόλευκα, υπέρδιπλα σεντόνια,( κεντημένα ή μη), παλιές , λινές λευκές ή εκρού κουρτίνες....και αν δεν βρείτε κάτι, αγοράστε 2 ρετάλια υφάσματος της αρεσκείας σας, ή αγοράστε 2 υφάσματα "με το κιλό", που είναι, πολύ οικονομικά.....και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ!
-  Το μόνο που χρειάζεται είναι, τα 2 κομμάτια υφάσματος, να καλύπτουν τους καναπέδες του σαλονιού σας, ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ!
-  Αφού στρώσετε καλά, το κάθε ύφασμα, πάνω στους καναπέδες σας, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δέσετε 2 σφιχτούς κόμπους, στα 2 άκρα (στο μήκος), του καναπέ σας!!!
-  Είναι πολύ έυκολο!!  Οι φωτογραφίες ελπίζω να σας βοηθήσουν!!!(Κι εγώ από φωτογραφία περιοδικού το είδα).
-  Το αποτέλεσμα, θα σας αρέσει πολύ!!
-  Θα έχετε ανάλαφρη, καλοκαιρινή ανανέωση, στο σαλόνι σας, χωρίς ή με ελάχιστο κόστος, θα προστατεύονται καλύτερα οι καναπέδες σας γιατί καλύπτονται μέχρι κάτω....και θα είναι πιο σταθερά αυτά τα καλύματα από τα ριχτάρια, επειδή, δένονται στα άκρα, με σφιχτούς κόμπους!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!
ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ....ΑΝΑΓΚΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου