Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Το Πειραχτήρι | On Line Magazine: Το ρόδι σταματά τις μεταστάσεις

Το Πειραχτήρι | On Line Magazine: Το ρόδι σταματά τις μεταστάσεις: "Ομάδα ειδικών από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας διαπίστωσε ότι ο χυμός του ροδιού αναστέλλει την εξάπλωση του καρκίνου. Τα συστατικά που υ..."

Η κρίση μας φέρνει πιο κοντά;;

   Πέρασα τυχαία Παρασκευή βράδυ, 10μ.μ. από την περιοχή της Ακρόπολης και του Φιλοπάππου και δεν ήξερα που βρισκόμουν! Σ' αυτή ή σε μια άλλη εποχή.... στο παρελθόν!!

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Η ανθρώπινη οικογένεια (Family)

Η ανθρώπινη οικογένεια (Family) είναι μια θεσμοθετημένη βιο-κοινωνική μονάδα (biolocial group) που αποτελείται από δύο τουλάχιστον ενήλικα άτομα ετερόφυλα και μη συγγενικά εξ αίματος που έχουν συζευχθεί καθώς και (τα κατιόντα μέλη) τέκνα αυτών, η καλούμενη έτσι και "πυρηνική οικογένεια".

μικρές, χρήσιμες συμβουλές...

   Ανοίξτε τα ντουλάπια και τα κελάρια σας κι ανακαλύψτε την δύναμη των θεραπευτικών τροφών.
Μέλι, λεμόνι και πιπέρι καγιέν για τον πονόλαιμο
Αν δεν μπορείτε να καταπιείτε, βάλτε μισό κουτάλι της σούπας μέλι, γεμίστε το υπόλοιπο με χυμό λεμονιού και πασπαλίστε το με 1/8 ή ¼ του κουταλιού πιπέρι καγιέν. Στην συνέχεια πιπιλίστε το αργά κι αν χρειαστεί επαναλάβετε.

Ας κρατήσουμε το κύτταρο ζωντανό...

   Ας πάρουμε μια βαθειά ανάσα, ας φυσήξουμε με δύναμη, ίσως έτσι θα διώξουμε τη μελαγχολία, την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια και τη μιζέρια, που έχουν φωλιάσει στην Ελληνική οικογένεια.